wegkomen in lastiger dan je denkt - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Annedit Jas - WaarBenJij.nu wegkomen in lastiger dan je denkt - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Annedit Jas - WaarBenJij.nu

wegkomen in lastiger dan je denkt

Door: Annedit

Blijf op de hoogte en volg Annedit

20 December 2009 | Thailand, Bangkok

Dan kan je nog zo goed voorbereid zijn, er gaat altijd wel iets niet als gepland... Ik stond met 3 t-shirts en 2 vesten aan op de trein te wachten in Rotterdam CS. Rijden er geen treinen naar Schiphol..... een of andere idioot had bedacht dat je ook wel kon lopen in de schiphol tunnel... met als gevolg dat ik om 18.30 uur op Amsterdam CS stond... en geen idee wanneer de eerste trein zou gaan... Dan maar op zoek naar een lotgenoot om een taxi te delen. Wel een mazzeltje, ik vraag het aan een meisje die net haar vriend heeft gebeld om haar naar SChiphol te brengen en ik mocht wel mee.. 10 minuten later zit ik op de achterbank van de audi van een enorme neger met geblondeerde haren; Dank u meneer dat ik ook mee mag rijden....

Ik weet dat ik niet gelijk moet oordelen maar ik stapte het vliegtuig in en zat naast een nogal onaantrekkelijke, beetje simpele hollandse man en een thais vrouwtje... jaaa jij denkt nu ook wat ik dacht. Hij moet zijn schoonfamilie opzoeken... Maar ze hoorden niet bij elkaar.. dat was het zeker een sex toerist... toch even vragen; Hij ging naar Thailand om zijn internet vriendin op te zoeken ( goed, internetbruid was derde keus)Verder was de vlucht prima en heb ik zelfs geslapen ( komt zeker door het stappen van vrijdag ha ha ha)

Mijn Huis is super, ik heb het nu nog voor mij alleen. Er is een familie van 4, die blijven voor een week in het huis naast de mijne en een moeder en dochter, die zijn er al 2 weken en blijven er nog 2 ( echt engels stel, beetje to much van de olifanten adoratie, beetje doorgedraaid) Dus ik ga morgen in mijn beste Thais maar eens vragen of er nog meer mensen komen, want dit wordt zo geen spetterend oud en nieuw.

Morgen mijn eerste ontmoeting met mijn olifant, ga dus nu maar even bedenken wat ik aan ga doen, want ik wil wel een goede indruk maken. ;)

Ik ving ook iets op van een ceremonie die gedaan wordt om de goden te vragen om mijn veiligheid... had iets te maken met een varkenskop en een kip... Als ik maar niets hoef te slachten dan vind ik het wel best....

• 20 December 2009 - 14:10

Christel:

Vanuit een wit Tilburg wens ik jou ontzettend veel plezier en een mooie Kerst, voorals ze daar iets aan doen, en toch een bijzonder oud en nieuw.
    Hebben daar de olifanten van rechts voorrang?

x Christel

• 20 December 2009 - 16:28

Theo:

Hoorde het bericht van het spoor op de radio.

Dacht nog dit gaat ze ons toch niet aan doen; maandag gewoon weer op kantoor.

Tja en de éne taxi is de andere niet.

Gr, T

• 21 December 2009 - 08:21

Marly!:

Lieve annies, geniet ervan daar! dat je maar veel mag schrijven!! liefs marly

• 21 December 2009 - 11:35

Kevin:

Eerst dag en gebeurtenissen klinken goed!

Geniet ervan in het warme Thailand!

Groeten uit het koude en erg witte Nederland! :-)

Gr. Kevin