Les 1 en dan met losse handen?
Door: Annedit
Blijf op de hoogte en volg Annedit
22 December 2009 | Thailand, Bangkok
Het besturen van een olifant is eigenlijk heel simpel. Wil je naar voren schop je met beide benen tegen z'n oren. wil je links dan schop je rechts en vv. kind kan de was doen. Dit moet je dan nog verbaal ondersteunen met de juiste kreten. echt je lacht je dood als je 5 vrijwilligers op hun olifant ziet zitten proberen de thaise klanken juist na te bootsen. Ik heb wel het idee dat ze luistert, maar ja dat idee heb ik wel vaker ;)
Mijn mahout geeft me af en toe ook de stok waarmee ze de olifant prikken als ie niet luistert, dus dan ben ik aangewezen op mijn thaise klanken en schoppen tegen oren. Maar zoals je kan zien rij ik al zonder handjes.
Morgen leer ik omhoog klimmen via de poot ( hoop wel dat ze een beetje helpt) en eraf glijden. Maar dat horen julie later wel, want ik blijf morgen kamperen op het kamp... ben benieuwd...
22 December 2009 - 15:50
Lieselot:
hi Anne,
ze mag dan wel niet moeders mooiste zijn, groot is ze wel!
Ben wel benieuwd hoe je via haar poten omhoog klimt, of ga je gewoon aan d'r oren hangen?
have fun!
x Lieselot -
22 December 2009 - 17:13
Marly:
ik vind jou en die olifant een ernstig leuk stel! maar ik vind die puppy's nog leuker!! ik kan niet wachten op je volgende verhaal, stuk voor stuk hoogtepunten van mijn laatste dagen bij ABN!! xx -
22 December 2009 - 17:39
Kevin:
Wat een beest zeg! Maar ziet er wel grappig uit...vooral als jij erop zit! haha
Klinkt alleen wel wat zielig om tegen haar oren aan te schoppen...
Have fun!
Gr. Kevin -
23 December 2009 - 20:52
Mike:
WOW, stoer!!
Even denken, da's dan 2 van de 'big 5', toch?
Jullie fijne kerst, jij en je dikke vriendin :-)).
x, M -
24 December 2009 - 13:34
Susanne:
He A'dit!
Zo te zien gaat het je erg goed af op ET. Ze trekt misschien niet heel snel volle zalen (om even op z'n brabants uit te drukken) met haar uiterlijk, maar indrukwekkend is ze wel. Hopelijk heb je verder geen rare kapriolen uit hoeven halen in je villa; wat een super huis!
Heel veel succes met olifantenrijden en hele fijne kerst!
Greetz Suus
p.s. Skalpell licht er al dagen uit, Citrix is niet toegankelijk en een internetverbinding is al helemaal uit den boze ;-) verder gaat het allemaal goed hoor, alles onder controle -
25 December 2009 - 07:19
Sas & Roger:
Happy Christmas met je nieuwe grote vriend!
We zullen hier een borrel op je drinken..
Liefs uit Breda